Happy New Year!

Poate că v-am indus în eroare cu titlul postării și da, știu că nu e 1 ianuarie, dar v-am mai spus că pentru mine anul începe în septembrie, atunci când lumea se întoarce din vacanță și se pregătește încet, încet de școală, facultate și alte activități. Septembrie este luna în care îmi stabilesc goals-urile pentru noul an și fac un fel de Thanksgiving (wow, ce am amestecat sărbătorile în calendar acum…) pentru anul care tocmai a trecut, iar anul acesta chiar am pentru ce să mulțumesc. Bineînțeles că voi uita ceva super esențial și important și cineva se va supăra pe mine pentru asta, așa că-mi cer scuze anticipat și vă rog frumos să-mi amintiți dacă omit ceva. So, I am truly thankful for…

1.Primul an de facultate care a trecut cu bine și cu foarte bine, doar cu ajutorul profesorilor mei.

2.Cele aproximativ 60 de spectacole de operă/operetă și concerte de muzică clasică pe care le-am văzut.

UPDATE, 22 decembrie 2016: peste 80 de spectacole de operă/operetă și concerte de muzică clasică

3.Vizita la Sibiu, un oraș care-mi place tare mult, și la București (not a big fan, but… I had good reasons).

4.Cele două recitaluri (26 aprilie și 21 august) pe care le-am realizat.

5.Faptul că am cântat pe aceeași scenă cu Petru Burcă, solist al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

6.Reîntâlnirea, după 2 ani, cu soprana Irina Iordăchescu, căreia îi mulțumesc pentru tot sprijinul și sfaturile sale și cu care am realizat un interviu superb!

7.Admiterea cu succes la specializarea Canto Clasic, la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”.

8.Primul meu spectacol de operă, opera pentru copii „Fata babei și fata moșului” și cu ocazia asta le mulțumesc celor care mi-au dat această șansă!

9.Interviul realizat cu Adrian Sâmpetrean care a fost publicat pe site-ul Festivalului „George Enescu”, un lucru foarte important pentru mine!

10.Prietenii noi pe care i-am făcut și „curățenia” printre cei care nu-și meritau acest statut.

11.Lecțiile de limba germană, și-i mulțumesc profesoarei mele pentru răbdare! Danke, Frau Ioana!

12.Prietenii și familia care încă mă mai suportă și mă susțin în tot ceea ce fac!!! Big thank you!

13.Toate lucrurile minunate pe care le-am învățat la facultate și felul în care acestea m-au dezvoltat.

14.Oamenii din jurul meu care mă inspiră să devin mai bună pe toate planurile.

UPDATE, 22 decembrie 2016:

15.Faptul că am supraviețuit un semestru ca studentă a două specializări și pentru toate lucrurile noi pe care le-am învățat de când a reînceput facultatea.

16.Am împlinit 20 de ani și am avut una dintre cele mai frumoase petreceri de ziua mea de până acuma. Mulțumesc tutror celor care au fost prezenți și celor care și-au adus aminte de mine!

17.Sunt studentă a clasa de canto a profului cu care visez de mult să studiez, tenorul Marius Budoiu, și sper din suflet că voi reuși să învâț cât de mult pot din infinitul de informații pe care acesta le deține! Bonus, am și cei mai faini colegi!

18.Toate vizualizările și share-urile de pe blog, dovadă a faptului că ceea ce eu scriu este apreciat.

19.Deși nu vedeam un avantaj concret în Certificatul Cambridge pe care l-am dobândit acum 2-3 ani, am descoperit mai repede decât mă așteptam ce mult îmi folosește. Thankies, Alina Tomi pentru că m-ați împins către această realizare!

20.Mi-am cumpărat în sfârșit propriul domeniu online și voi muta blogul în căsuță nouă as soon as possible. Mulțumesc lui Marian Bocșa, care lucrează din greu ca să mut cât mai repede blogulețul!

21.Sunt sănătoasă și mai workaholică decât niciodată, lucruri fără de care nu aș fi putut să fac nimic din cele de mai sus!

22.Una dintre cronicile mele operatice a fost publicată într-un ziar clujean online și se anunță o colaborare pe perioadă lungă. Voi reveni cu un update în acest sens în curând!!!

Mai sunt câteva zile până la finalul acestui an, așa că dacă am uitat ceva sau pe cineva, ceea ce sper că nu s-a întâmplat totuși, am timp să revin asupra lucrurilor pentru care sunt recunoscătoare anul acesta!

Bianca

3

You might also like