Jurnal de Soprană, în casă nouă

Am mutat, în sfârșit, blogulețul în căsuța lui nouă și proprie, are, în sfârșit, un titlu care-l reprezintă și un look foarte cool și modern!

Mi s-a mai îndeplinit un vis pe final de 2016/început de 2017, pentru care mulțumesc părinților mei pentru susținerea financiară și celor doi băieți foarte de treabă care au lucrat din greu ca să pot muta blogul cât de repede posibil, Marian Bocșa și Adrian Rusu! Puteți apela cu încredere în cazul în care veți avea nevoie de doi webdesigner talentați și pasionați. De asemenea, îi mulțumesc lui Ciprian Moldovan (aka Blondu Photograph) pentru ultima ședință foto, care a fost realizată special pentru lansarea blogului (coming soon)!

Vă mulțumesc și vouă, celor care mi-ați citit postările, le-ați distribuit și lăicuit pe Facebook și m-ați încurajat să scriu în continuare, să „colecționez” interviuri și să împărtășesc impresiile lăsate de evenimentele la care am participat! Promit ca odată cu anul ce vine să scriu mai mult, mai bine, să întrețin această căsuță nouă a blogului cum știu eu mai bine și să nu-l neglijez! Vă urez un an nou fericit, binecuvântat și plin de realizări, de muzică frumoasă și spectacole de calitate pe care le vom urmări și comenta împreună!

Kisses, Bianca

11

You might also like