LAURI – despre noi începuturi

După o îndelungată absență din mediul online, revin entuziasmată și onorată să anunț faptul că Jurnal de Soprană este colaborator principal în organizarea celei de a III-a ediții a Festivalului-Concurs LAURI, care va avea loc la finalul lunii noiembrie a acestui an!

Doresc să-i mulțumesc (și) public domnului Sabin Mircea Rus pentru încrederea pe care mi-a oferit-o propunându-mi să fac parte din echipa de organizare a acestui minunat proiect și îi promit solemn să fac tot ce-mi stă în putință ca să avem cu ce ne mândri!

De asemenea, îi mulțumesc lui Marian Bocșa, cel mai talentat webdesigner, cel din mâinile căruia a ieșit frumosul meu blog și cel cu care colaborez de fiecare dată cu plăcere și încredere, pentru că este din nou alături de mine în a creea o imagine direct proporțională cu calitatea și valoarea evenimentului. Din păcate, mărturisesc că circumstanțele organizatorice de la acest moment nu-mi permit să ofer prea multe detalii în legătură cu surprizele pe care le va aduce cea de a treia ediție de LAURI, dar menționez că acestea există din plin atât în rândul membrilor juriilor, cât și în rândul secțiuniilor de concurs. Mai mult decât atât, această ediție a Festivalului-Concurs îmi oferă pârghiile prin intermediul cărora voi duce la îndeplinire un plan pe care îl am de ceva timp, cel de a organiza un masterclass susținut de o personalitate de mare influență profesională pentru mine, căruia nu pot să nu-i mulțumesc pentru amabilitatea de a răspunde prompt și de a accepta această colaborare, basul Petru Burcă!

Așadar, avem o echipă minunată în care am mare încredere!

Like paginii LAURI pentru a fi la curent cu toate noutățile despre acest frumos eveniment și vizitați site-ul Concursului pentru a găsi informații despre modalitățile de înscriere și despre tot ceea ce vă pregătim!

1

You might also like