What’s next? #2k18

Vă urez, cu o oarecare întârziere, un călduros an nou fericit, plin de împlinire, fericire, iubire și, nu în ultimul rând, spectacole și concerte de neuitat! Eu asta-mi doresc pentru anul 2018 și cu asta am fost binecuvântată cu vârf și îndesat și în anul 2017… Am început noul an din plin, cu studiu intens încă din cea de a doua zi a acestuia, pentru că munca este foarte multă, iar timpul, foarte, foarte scurt și se apropie cu pași repezi și sesiunea, și nu pot decât să mă bucur că n-a apucat să mă apuce plictiseala de vacanță.

Încă de la începutul lunii decembrie, cotrobâind printre fotografiile de la Enescu, m-a lovit un dor subit de București și, inițial, intenționam să-l vizitez cu ocazia Galei Operelor Naționale, dar eram foarte, foarte tristă că nu mai sunt bilete. Ei bine, după ce aceasta s-a amânat (…de două ori…) și am aflat de minunatul eveniment ce va avea loc pe 12 ianuaria la Sala Radio, despre care o să vă detaliez imediat, mi-am dat seama că astrele s-au aranjat și universul a conspirat în favoarea mea și, din nou, toate lucrurile se întâmplă cu un scop.

Așadar, surprizăăă… scriu din aeroportul din Cluj, de unde aștept să-mi iau zborul spre București. Ah, da! Una dintre rezoluțiile mele pentru anul 2018 sunt călătoriile. Mi-e dor de oameni, mi-e dor de Operă și de întregul vibe al orașului și vă pregătesc câteva surprize, care vor apărea, bineînțeles, aici, dar și pe pagina mea de Facebook și pe contul de Instagram. I don’t wanna jinx anything, așa că vă voi da un singur indiciu – Rigoletto și George Petean, dar nu numai. Abia aștept!

De asemenea, am hotărât să scriu la începutul fiecărei luni o postare despre evenimentele din următoarea perioadă pe care eu le consider must see și, bineînțeles, să adaug tot mai multe interviuri la colecție. Așadar, despre ianuarie… Dacă aveți norocul să fiți din/prin București, ne vedem vineri, 12 ianuarie, ore 19:00 la Sala Radio, undeva vom asculta Rigoletto în concert, în interpretarea lui George Petean, Luiza Fatyol, Cosmin Ifrim, Cristina Damian, Petru Burcă, sub bagheta maestrului David Crescenzi. De asemenea, tot la București, tot pe 12 ianuarie, Irina Iordăchescu va fi Mimi în La Boheme la Opera Națională Română. Din păcate, trebuie să alegem și, din nou, Bucureștiul mă face să-mi doresc să existe clonarea/teleportarea.

Opera Națională Română din Cluj-Napoca începe în anul în mare forță, cu o sumedenie de evenimente speciale, printre care lansarea revistei Opera Story MagazineTrubadurulpremiera spectacolului Ballet à la carte, dar și Otello, cu George Petean în rolul Jago. Opera nu încetează să ne surprindă și, astfel, revin și recitalurile din foyer. Clujenii sunt privilegiați și nicăieri nu-i ca acasă, dar… let the #Bucharest2k18Experience begin! Zbor lin s-avem și… stay tuned!

1

You might also like